Services

Vores opgaver er mange og individuelle, men vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet, kundeoplevelse eller fleksible løsninger der passer til jeres behov.

Regelmæssig og dybdegående rengøring af et must. I en travl hverdag, kan grundig rengøring blive nedprioriteret. men det kan have konsekvenser for jeres virksomhedsdrift og medarbejdernes sundhed og velvære, hvis den ikke bliver vedligehold – og det hjælper SG Erhverv med.

Vi tilbyder skræddersyede og effektive rengøringsløsninger, der sikrer en ren og velfungerende arbejdsplads for dine medarbejdere, uanset om din virksomhed arbejder med fremstilling, lager, værksted eller andre industrielle områder.

I en tid, hvor arbejdspladsens hygiejne og renlighed er af største betydning, er vores erhvervsrengøring i SG-Erhverv nøglen til en sund og produktiv arbejdsplads. Vi forstår vigtigheden af et rent og indbydende kontormiljø, og vores erfarne rengøringsteam er dedikeret til at opfylde og overgå dine forventninger.

Uanset om I står midt i et byggeprojekt eller har brug for slutrengøring efter håndværkerarbejde, har vi en løsning, der passer til jeres behov. Vi tilbyder en bred vifte af håndværkerrengøringsydelser, herunder oprydning, affaldshåndtering, rengøring i forbindelse med renovering, både under og efter byggeriet.

Sådan fungerer det

01.

Kontakt SG Erhverv

Vores opgaver spænder bredt men vores holdning er, at der altid er en løsning. Kontakt os igennem kontaktformularen. Vi vender tilbage hurtigst muligt. 

02.

En løsning efter behov

Indenfor kort tid får du et svar med løsninger ud fra jeres udfordringer. Eller vi kan rådgive dig videre til den rette, hvis vi er ude i det helt tredje.

03.

Serviceaftale i hus

En serviceaftale giver dig tryghed, og en masse fordele, for både dig og din virksomhed. Vi tager det fulde ansvar fra start til slut. 

04.

Vi løser kerneopgaven

Vi gør det, vi er bedst til – nemlig levere den sandsynlige resultatet og yde en verdensklasse service. 

Vi løser vores kerneopgaver,
så I kan løse jeres

Vores arbejdsopgaver og vores fagligheder er vigtige. Men de er vigtige, fordi de hver især bidrager til løsningen af vores fælles kerneopgaver på arbejdspladsen – også på jeres arbejdspladser.