Om SG Erhverv

Der findes mange servicepartner der tilbyder tilpassede løsninger. Men det er ikke alle der tilbyder den samme gode kvalitet. Vi stiller høje krav og stræber på at være erhvervets foretrukne servicepartner i Danmark.

SG Erhverv

Nordjysk servicevirksomhed

SG Erhverv er en nordjysk servicevirksomhed med specialisering indenfor erhvervsrengøring, og hurtig fleksibel levering af serviceydelser for virksomheder. Vi ved, at service er et spørgsmål om tillid, derfor sætter vi altid en ære i at skabe og opretholde et personligt og tillidsfuldt samarbejde med vores kunder – fordi vi vil være erhvervets foretrukne servicepartner.

SG Erhverv blev stiftet i 2017 af Pernille og navnet ‘SG’ blev opkaldt efter den første landejendom, som hun købte alene i sin tid. Senere blev ejendommen solgt og ‘SG’ lever nu videre i en ny landeejendom lidt udenfor Aars. 

Nordjysk ordentlighed og lysten til at gøre sig umag, er dét der har skabt virksomheden og er grundsten i den eksistens.

Vores kerneværdier

Vores værdier udtrykker det, vi tror på, de repræsenterer det bedste i os
– og de styrer os i alt, hvad vi gør. 

Vores vision

Vores vision er at skabe stabile rammer hos fremtidige arbejdspladser – ved at løse vores kerneopgaver, så virksomheder som løse deres. Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource og derfor vil vi gerne sikre et godt arbejdsmiljø på tværs af brancherne.

Vores mission

Vi stræber på at blive foretrukne samarbejdspartner fremfor leverandør. Vi vil dække vores kunders behov indenfor serviceopgaver og være en attraktiv arbejdsplads, der uddanner sit personale for at levere det højeste kvalitet.

Vi løser vores kerneopgaver, så I kan løse jeres

Vores arbejdsopgaver og vores fagligheder er vigtige. Men de er vigtige, fordi de hver især bidrager til løsningen af vores fælles kerneopgave på arbejdspladsen – også på jeres arbejdspladser.