Lokationer

Erhvervsrengøring i Svenstrup

Grundig rengøring er en af grundpillerne i enhver virksomhed med succes. Og hos SG Erhverv har vi gjort det til vores mission at hjælpe nordjyske virksomheder med at få den allerbedste rengøringsløsning. Derfor kan vi også hjælpe dig, hvis du har brug for erhvervsrengøring i Svenstrup med kvalitet i både samarbejdet og det udførte rengøringsarbejde.

Vælg en lokal samarbejdspartner med højt serviceniveau

I os får du en lokal samarbejdspartner med en tæt dialog, når du ønsker det. Vores proces begynder altid med, at vi får en god snak om rengøringsbehovet i din virksomhed. Her går vi naturligvis rundt og får et gennemgribende overblik over, hvad det er, du har brug for, eventuelt særlige ønsker om, og derudfra lægger vi en plan for, hvordan og hvornår arbejdet skal udføres, så det giver din virksomhed og dine medarbejdere størst værdi.  

Vi klarer ad hoc-opgaver løbende

Efter vores initiale aftale er vi aldrig længere væk end et telefonopkald. Den person, der besøger dig, er din faste kontaktperson, der altid vil sørge for at hjælpe dig med pludseligt opståede situationer, der kræver ekstra rengøring. Som nordjysk virksomhed, der er dybt forankret i lokalmiljøet, ved vi nemlig, hvor meget det betyder at have nogle gode lokale relationer, som altid er til at tale med.

Der er ikke den rengøringsopgave, vi ikke kan klare

Hos SG Erhverv vil du opleve et særdeles højt niveau af faglighed inden for erhvervsrengøring. Vi er rengøringsspecialister, der er trænet i mange forskellige discipliner inden for det ofte krævende fag – og derfor er vi også klar til at hjælpe alle typer virksomheder med effektiv erhvervsrengøring i Svenstrup og omegn. Det gælder uanset, om der er tale om kontor, industri, produktion, institution eller værksted. Vi hjælper dig med alle former for rengøring, som du har brug for. 

Så tag fat i os i dag for at få et uforpligtende tilbud på kvalitetsrengøring til erhverv.