Services

Kontorrengøring i Aarhus

Hos SG Erhverv er vi leveringsdygtige i professionel håndtering af rengøring gennem en fleksibel tjeneste, som kommer dig, dine kolleger og din virksomhed til gode. Vi sørger for, at dit kontor altid er rent og sundt, så dine medarbejdere kan trives og yde deres bedste her, mens dit arbejdsmiljø også altid tager sig godt og professionelt ud, når du eventuelt får besøg af kunder eller samarbejdspartnere. 

Få grundig rengøring, der giver mening for dig

Derfor skal god og effektiv rengøring ikke underprioriteres. Vi kan hjælpe dig med at lave en skræddersyet rengøringsløsning for dig, så vi sikrer, at rengøringen altid lever op til dine krav og forventninger. Det gælder uanset, om du har et lille kontor eller en større virksomhed med flere afdelinger og et stort areal, der skal dækkes.

Vi tilbyder kontorrengøring i Aarhus, der giver mening for dig. Det betyder, at vi gerne kommer og gør rent uden for dit kontors almindelige åbningstider, så dine medarbejdere ikke bliver unødigt forstyrret, og vi kan også sagtens hjælpe med sørge for, at alle forbrugsvarer er fyldt op og klar til brug, når dine medarbejdere møder ind næste morgen.

Kontakt os for at høre mere om vores professionelle rengøringsservice

Mulighederne er mange, og hos SG Erhverv hjælper vi dig gerne med effektiv kontorrengøring, sådan som du gerne vil have det. Så kontakt os i dag for at høre mere om dine muligheder for at få en unik rengøringsløsning, der er med til at skabe en bedre arbejdsplads for dig og alle dem, du deler lokale med.

Kontorrengøring med kvalitet og god service

Vores rengøringsteam består af professionelle rengøringsassistenter, der ved, hvad der skal til for at skabe et sundt indeklima og et sundt arbejdsmiljø. Det sikrer vi gennem kontinuerlig uddannelse og brugen af de rigtige værktøjer, så vi altid har mulighed for at levere en effektiv kontorrengøring til dig, så alle dine rum fremstår rent og indbydende.

Vi udfører naturligvis alle opgaver, der har relevans for dit kontor. Det være sig for eksempel støvsugning og gulvvask, rengøring og aftørring af forskellige overflader, rengøring af køkken og toilet, vinduespolering og meget, meget mere. Samtidig kan vi også stå for at tømme jeres skraldespande og sørge for, at der er papir på toilettet – kort sagt alt, der vedrører den daglige rengøring og omkringliggende områder, som vi også kan tage os af.

Erhvervsrengøring på alle typer kontorer

Vi bestræber os på at levere en unik og skræddersyet løsning, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Derfor kommer vi også meget gerne ud og besigtiger lokalerne og hører om dine ønsker, inden vi laver en konkret aftale. På den måde sørger vi for at leve op til dine forventninger, når det kommer til professionel kontorrengøring i Aarhus.

Så kontakt os gerne i dag for at høre mere om mulighederne eller for at få os ud og se på dine lokaler, så vi kan lave et godt og uforpligtende tilbud til dig.

Rengøring af kontor i Aarhus med omtanke for miljøet

Hos SG Erhverv tager vi mest muligt hensyn til miljøet, selv når vi arbejder med grundig rengøring. Det mener vi kun er fair over for naturen og dine medarbejdere, der ofte skal færdes i lokalerne, lige efter vi har været hos dig. Derfor kan du trygt vælge os, når du har brug for rengøring med omtanke, som tager højde for dine specifikke behov.

Så ring gerne for at få yderligere information samt en uforpligtende snak om alle mulighederne for at få rene omgivelser, der kommer hele arbejdspladsen til gode. Vi glæder os til at sørge for rengøringen, der giver bedst mening for dig og din virksomhed.