Services

Håndværkerrengøring i Aalborg

Har du brug for at få gjort rent efter et bygge- eller renoveringsprojekt i Aalborg og omegn, står vi klar til at rykke ud med vores effektive service. Vi har base i Aars og kan hurtigt være på plads, hvis du ønsker effektiv rengøring med kvalitet. Hos SG Erhverv har vi nemlig stor erfaring med rengøring i byggebranchen og på det industrielle områder, og vi har arbejdet sammen med mange forskellige håndværkere, så vi forstår vigtigheden af et ordentligt udført stykke arbejde.

Skræddersyede løsninger, der altid tager udgangspunkt i dit aktuelle behov

Vi vil gerne levere en personlig service vedrørende håndværkerrengøring i Aalborg. Så hvis du har særlige ønsker eller skal have løst nogle opgaver inden for en bestemt tidsramme, så kontakt os endelig med det samme. Vi løser alle former for opgaver med relation til dit arbejde som håndværker. Det gælder uanset branchen for den virksomhed, du arbejder i. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på håndværkerrengøring i Aalborg og omegn

Vi er altid klar til at angribe opgaven vedrørende håndværkerrengøring med kvalitet, højt serviceniveau og pålidelighed – så kontakt os gerne med det samme for at få et godt og uforpligtende tilbud på rengøring.

Vi klarer alle opgaver inden for erhvervsrengøring

Vores arbejde med rengøring kredser om de discipliner, hvor der er størst krav til viden, redskaber og teknikker. Så uanset, hvor meget rod og snavs projektet har skabt, sørger vi for at få bragt det i orden, så det er klar til brug. Vi går dedikeret til værks og fjerner alt byggeaffald, støv, pletter fra maling og alt andet, der ikke skal være der, efter at håndværkerne er færdige med deres arbejde. Vi kan desuden også stå for vinduespudsning, hvis du ønsker det.

Kontakt os i dag per e-mail eller telefon, hvis du kunne tænke dig et godt tilbud på effektiv erhvervsrengøring baseret på erfaring, professionalisme og personlig service inden for branchen.