Lokationer

Professionel erhvervsrengøring i Frederikshavn

Har du brug for et topprofessionelt team til at varetage alle erhvervsrelaterede opgaver, så er vi klar til at løse opgaven med den højeste kvalitet og omtanke for din virksomheds specifikke behov.

Hos SG Erhverv tager vi en effektiv rengøring seriøst. Derfor sørger vi altid for at sende en specialist ud for at kortlægge rengøringsbehovet hos din virksomhed. Derefter lægger vi en plan, som giver bedst mulig mening for dit firma og sørger for, at du får en fast kontaktperson, som du altid kan komme til at tale med, hvis der opstår behov for særlige rengøringsopgaver.

Du skal derfor tage en snak med os, hvis du har brug for et rengøringsfirma i Frederikshavn, der går langt for at forstå, hvad det er for en service, din specifikke virksomhed har brug for, og arbejder professionelt for at sikre den bedste rengøring, så den giver dig, din virksomhed og dine medarbejdere den største værdi i dagligdagen. 

Effektiv rengøring til alle typer erhverv

Hos SG Erhverv er vi gearet til at påtage os enhver opgave med hensyn til erhvervsrengøring i Frederikshavn og omegn. Det gælder uanset, om det handler om rengøring af kontor, hos produktionsvirksomheder, i restauranter eller medicinalindustrien. Vi har de nødvendige certificeringer til at sikre høj kvalitet i alle opgaver. Desuden sørger vi for at etablere en god kontakt, så du altid har en tæt og lokal samarbejdspartner, som du kan komme i dialog med om rengøringsbehovet i din virksomhed. Det er netop kombinationen af den tætte relation, den fleksible professionalisme i udførelsen og den kontinuerlige kvalitet af rengøringen, der gør, at flere virksomheder i Frederikshavn i dag bruger os til at skabe værdi for både virksomheden og medarbejderne.