Services

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring i Lyngby ved Aarhus

Hos SG Erhverv kan vi levere en skræddersyet rengøringsløsning, der passer 100 % til din virksomheds krav, præferencer og arbejdsgange. Vi tager professionel rengøring dybt seriøst – og det gør vi blandt andet ved at give dig en tæt personlig kontakt. En kontakt, der sikrer, at dine medarbejdere har de bedste forudsætninger for at udføre deres kerneopgaver effektivt og med kvalitet. For grundig rengøring giver glade medarbejdere. Derfor er det vigtigt at prioritere et sundt miljø.

Vælg et lokalt rengøringsfirma med øje for din forretning

Gennem den gode dialog sørger vi for at få overblik over dine specifikke behov for rengøring i din virksomhed. Gennem vores specialiserede viden og erfaring er vi i stand til at levere erhvervsrengøring i Lyngby til alle former for virksomheder. Det gælder også inden for særligt krævende områder som for eksempel fødevarebranchen eller medicinalindustrien. Men vi har også glade kunder, hvis arbejdsplads består primært af kontorlokaler.

Kontakt os for at høre mere om vores professionelle rengøringsservice

Så har du brug for en fleksibel tilgang til rengøringen, som giver værdi både til din forretning og løfter arbejdsglæden hos medarbejderne – så kontakt os til en uforpligtende dialog om din rengøring i dag og tag det første skridt til at få løst dine rengøringsopgaver med høj kvalitet. Vi glæder os til at udføre et godt stykke arbejde for dig.

Skræddersyet kvalitetsrengøring til alle typer erhverv

Hos SG Erhverv er vi et stærkt til af dedikerede specialister inden for alt, der har med erhvervsrengøring at gøre. Der findes derfor ikke den rengøringshjælp, som vi ikke kan tilbyde dig. Vi sætter en ære i at være yderst fleksible og at levere en ydelse, der altid lever op til dine forventninger. Derfor begynder at samarbejde med os med, at vi sammen gennemgår alle dine lokaler og lægger mærke til de områder, overflader og opgaver med tilknytning til rengøringen, som du gerne vil have, at vi fokuserer på. Herefter udfører vi arbejdet som en fast aftale, der er fastlagt ud fra dine krav og alt det, som dine lokaler og branchen kræver.

Erfarent rengøringsfirma med alsidige kompetencer

Her kan du se nogle af de opgaver, vi kan hjælpe dig med at løse, når det handler om din rengøring:

  • Kontorrengøring på både små og store kontorer
  • Rengøring af butikker uden for åbningstiden
  • Ejendomsservice med trappevask og vinduespolering mv.
  • Specialiseret rengøringen til fx industri, fødevareproduktion og laboratorium
  • Håndværkerrengøring i forbindelse med byggeprojekter
  • Affaldssortering og kontinuerlig opfyldning af forbrugsvarer

Daglig rengøring med fokus på din forretning

Vi har fornøjelsen af, at vi allerede har mange tilfredse kunder i vidt forskellige brancher. Derfor er vi også sikre på, at vi som rengøringsfirma kan hjælpe dig med erhvervsrengøring i Lyngby ved Aarhus – uanset hvilken sammensætning af forskellige opgaver, rengøringsarbejdet i din virksomhed byder på.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for din virksomhed

Så tag meget gerne fat i os og fortæl om, hvad det er, du har brug for, for at du og dine kolleger kan udføre jeres egne opgaver bedst muligt. Vi bestræber os på at levere en fleksibel løsning, så du altid har en fast kontaktperson, du kan ringe til, når det handler om rengøringen i din virksomhed. På den måde kan du forvente at have en rengøringsservice med omtanke for din forretning i mange år.