Services

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring i Brønderslev

Hos SG Erhverv tager vi os grundigt af alle rengøringsopgaver ud fra en skræddersyet rengøringsplan, der er tilrettelagt efter dine ønsker. Vi er en nordjysk rengøringsvirksomhed, som vægter ordentlighed, kvalitet og det personlige samarbejde. Derfor får du også en fast kontaktperson hos os, som du kan tage fat i vedrørende alt, der har med rengøringen at gøre. Så vil vi altid være klar til at hjælpe dig med at løse dine udfordringer.

Vi tilbyder grundig rengøring til alle typer virksomheder i Brønderslev

Vi tilbyder professionel rengøringsservice med høj kvalitet til alle typer virksomheder. Det gælder ikke kun kontorer – men også virksomheder, der har særlige krav til rengøringen. Vores personale har blandt andet alle de nødvendige certificeringer til at gøre rent i fødevarebranchen, i medicinalindustrien, i butikker og på klinikker, hvor kravene er meget specifikke. Derudover hjælper vi gerne med håndværkerrengøring og slutrengøring i forbindelse med omfattende byggeri.

Kontakt os i dag for at få ordentligt styr på din rengøringshjælp

Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med effektiv rengøring til konkurrencedygtige priser for din virksomhed i Brønderslev eller omegn? Så kontakt os for at få et godt og uforpligtende tilbud på rengøring fra et rengøringsselskab, der tager dine behov og præferencer seriøst.

Nyd godt af fordelene ved at vælge en lokal samarbejdspartner

Når du indgår et samarbejde med os, er vi altid tilgængelige på telefonen. Som din tætte samarbejdspartner er vi indstillet på at levere en fleksibel løsning, hvor vi også har mulighed for at hjælpe dig akut, hvis du får brug for det – det gælder også, selvom opgaven ligger uden for vores fastlagte aftale.

Kontakt os i dag, så planlægger vi et besøg, hvor vi kan komme ud og besigtige dine lokaler. Herefter vil du få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning, der tager udgangspunkt i din arbejdsplads og dine behov.

Vi glæder os til at høre fra dig.