Services

Rengøring af restaurant

Står du og mangler rengøring af høj kvalitet til din restaurant? Hos SG Erhverv tilbyder vi flere slags services og rengøringsprodukter til alle områder i din restaurant. Vi udfører professionel rengøring med grundighed samt fokus på hygiejne til hele restaurationsbranchen.

Vores dygtige medarbejdere rykker ud og sørger for rengøring af din restaurant og café. efter aftale. Vi vil gøre vores for, at du får en god oplevelse, når du samarbejder med SG Erhverv. Sammen finder vi en skræddersyet løsning til dine specifikke behov for at opretholde et sundt arbejdsmiljø.

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Grundig rengøring til jeres unikke behov

Vores mission er at levere førsteklasses erhvervsrengøring til virksomheder i restaurationsbranchen. Hos SG Erhverv kan du forvente grundig og professionel rengøring af en række forskellige områder i din restaurant. Heriblandt:

  • Reception
  • Spiseområde
  • Køkken
  • Toilet

Vi er et fleksibelt rengøringsfirma med flere års erfaring inden for erhvervsrengøring. Vi er altid klar til at tilse dine særlige behov. Vi tilbyder en omfattende serviceportefølje, hvori vores rengøringsteam får klarlagt et rengøringsplan. Så hvis du har specifikke ønsker til rengøring og desinficering af spisesteder, toiletter, køkken eller andet, er vi klar til at tale om alle aspekter.

Hvis der er sket noget, og du har brug for at lave en lille eller større ændring i din rengøringsplan, skal du ikke bekymre dig. Hos SG Erhverv lægger vi vægt på at være fleksible og omstillingsparate. For os handler det om at give dig den bedste service, og derfor er vi altid klar til at tage hensyn til din situation.

Vi forstår vigtigheden af et sanitært miljø

I restaurationsbranchen er god hygiejne en topprioritet. Regelmæssig rengøring af din restaurant er en nødvendighed, hvis du ønsker at give et positivt indtryk til nye spisegæster og opretholde et godt indtryk hos dine stamgæster. Derfor stiller vi gerne op og tager en snak med dig om dine specifikke krav gennem en rengøringsplan. Målet for os vil altid være at yde professionel rengøring efter dine behov.

Skinnende rent for gæsternes sundhed

En restaurant fri for snavs vil ikke kun være til gode for restaurantens mange gæsters sundhed, men også dit personales sundhed. Det står vi gerne inde for. Når du vælger vores rengøringsservice, tager du vare på dine gæster og dit personales helbred. Sammen med SG Erhverv kan du sikre dig et sundt miljø med effektiv rengøring, så du og dit personale kan give jeres mange gæster et positivt indtryk.

Vi garanterer et sikkert og sundt arbejdsmiljø

Hos SG Erhverv går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Vi holder altid vores rengøringsservice op til høje standarder. Derfor gør vi naturligvis brug af en lang række miljøvenlige produkter. På den måde kan du altid sikre dig et arbejdsmiljø med rene overflader og hygiejnen i top.

Vi kommer uden for åbningstiderne

Ingen sætter pris på at blive forstyrret midt i arbejdstiden. Det forstår vi godt. Det sidste vi ønsker er at stå i vejen for dit personale og deres arbejde. Vores rengøringsservice ønsker at tage hensyn til dig og dit personale, så derfor kan du forvente at se os uden for restaurantens åbningstid. Vi vil naturligvis koordinere med dig om, hvilke tidspunkter, der passer dig og dit personale bedst.

Kontakt

Vi ønsker at skabe en tæt relation med hver eneste kunde. Så hvis du har brug for ændringer i din rengøringsplan eller ligger du inde med en akut rengøringsopgave – så er vil altid tilgængelige lige her.

Et godt samarbejde starter hos dig. Få et uforpligtende tilbud og tag det første skridt mod et godt samarbejde i dag. Hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller andet, så tøv ikke med at kontakte os.