Lokationer

Kontorrengøring i Aalborg

Alle din medarbejdere har gavn af, at dit kontor fremstår så nydeligt som muligt. For et behageligt kontormiljø, hvor der altid er pænt og rent, er med til at sikre trivslen og skabe de bedste forudsætninger for, at arbejdet bliver udført effektivt. 

Din lokale samarbejdspartner inden for rengøring

Hos SG Erhverv er vi specialister i kontorrengøring i Aalborg og omegn. Vi tager professionel kontorrengøring seriøst og bestræber os på at give dig en personlig service med grundig rengøring samt det, du ellers har brug for. For ud over rengøringen af dit kontor tømmer vi skraldespandene og sørger for, at der er fyldt op med forbrugsvarer m.m. Og vi gør det endda gerne på de tidspunkter, hvor vi er sikre på ikke at forstyrre nogen.

Glæd dig til at få en personlig samarbejdspartner, der er med til at forbedre arbejdsmiljøet på kontoret

Alle vores samarbejder er baseret på en tæt og personlig dialog. På den måde sikrer vi nemlig, at din kontorrengøring i Aalborg altid lever op til dine forventninger. Vi har base i Aars og har mange kunder i Aalborg og omegn – derfor kommer vi også meget gerne forbi dit kontor og giver dig et uforpligtende tilbud, der tager udgangspunkt i dit specifikke kontor og ikke mindst dit behov.

Vi tilbyder kontorrengøring med mange forskellige services

Vi kan løse alle opgaver vedrørende rengøring på dit kontor. Det gælder naturligvis gulvvask, vask af fliser og støvsugning samt aftørring af alle overflader. Men vi kan også stå for vinduespolering, kantinerengøring og en periodisk dyb rengøring, når du har brug for det.

Din personlige samarbejdspartner i grundig kontorrengøring

Vi vil nemlig gerne levere en verdensklasse service for dig, når vi skal gøre rent, og vi er altid til rådighed per telefon , hvis du har særlige ønsker i forhold til den aftale, vi har indgået. Så ring eller skriv gerne til os for at få et godt tilbud på professionel, fleksibel og serviceminded rengøring i Aalborg og omegn.